ETEVA organiza las pruebas de acceso a deportes de invienro

Pruebas de acceso

ETEVA realiza el próximo 12 de diciembre las pruebas de acceso a los cursos de los deportes de invierno. Las inscripciones se abrieron el pasado 2 de noviembre y estarán abiertas hasta el 1 de diciembre, así que si estás pensando en unirte a ETEVA para formarte en deportes de invierno, ¡ahora es el momento!

La publicación del listado de inscritos provisionales la daremos a conocer entre el mismo 1 de diciembre, y el listado definitivo el 8 de diciembre. Y así, si la situación meteorológica lo permite, el 12 de diciembre realizaremos estas pruebas de acceso, y os confirmaremos la fecha previamente a través de la web.

Estas pruebas de acceso de ETEVA son para los cursos de técnico/a deportivo/ en deportes de invierno, esquí alpino y snowboard. Más adelante, en marzo de 2024, será la convocatoria de las siguientes pruebas de acceso a los cursos referentes a deportes de invierno, en las que, además de esquí alpino y snowboard, también ejecutamos las de esquí de fondo.

Aprovecha este momento para unirte a ETEVA e inscríbete ya a las pruebas de acceso de esquí alpino y snowboard. Ahora es el mejor momento para iniciar tu camino profesional haciendo eso que tanto te gusta. La formación en deportes de invierno es fundamental para poder acceder a puestos de trabajo como monitor de clases de esquí y snowboard, o técnico deportivo superior en un club.

En este enlace puedes descargar la solicitud de inscripción a las pruebas de acceso a las enseñanzas de técnico deportivo en deportes de invierno. Esta temporada de invierno únete a la comunidad de ETEVA y haz de tu pasión tu profesión.
. . .
ETEVA realitza el pròxim 12 de desembre les proves d’accés als cursos dels esports d’hivern. Les inscripcions es van obrir el passat 2 de novembre i estaran obertes fins a l’1 de desembre, així que si estàs pensant a unir-te a ETEVA per a formar-te en esports d’hivern, ara és el moment!

La publicació del llistat d’inscrits provisionals la donarem a conèixer entre el mateix 1 de desembre, i el llistat definitiu el 8 de desembre. I així, si la situació meteorològica ho permet, el 12 de desembre durem a terme aquestes proves d’accés, i us confirmarem la data prèviament a través de la web.

Aquestes proves d’accés d’ ETEVA són per als cursos de tècnic/a esportiu/ en esports d’hivern, esquí alpí i surf de neu. Més endavant, el març de 2024, serà la convocatòria de les següents proves d’accés als cursos referents a esports d’hivern, en les quals, a més d’esquí alpí i surf de neu, també executem les d’esquí de fons.

Aprofita aquest moment per a unir-te a ETEVA i inscriu-te ja a les proves d’accés d’esquí alpí i surf de neu. Ara és el millor moment per a iniciar el teu camí professional fent això que tant t’agrada. La formació en esports d’hivern és fonamental per a poder accedir a llocs de treball com a monitor de classes d’esquí i surf de neu, o tècnic esportiu superior en un club.

En aquest enllaç pots descarregar la sol·licitud d’inscripció a les proves d’accés als ensenyaments de tècnic esportiu en esports d’hivern. Aquesta temporada d’hivern uneix-te a la comunitat d’ETEVA i feix de la teva passió la teva professió.

. . .

Cursos de técnicos deportivos en Baqueira Beret

ETEVA realize eth pròplèu 12 de deseme es pròves d’accès as corsi des espòrts d’iuèrn. Es inscripcions se dauriren eth passat 2 de noveme e seràn dubèrtes enquiath 1 de deseme, atau que se penses a junher-te a ETEVA entà formar-te en espòrts d’iuèrn, ara ei eth moment!

Era publicacion deth listat d’inscriti provisionaus la haram conéisher entre eth madeish 1 de deseme, e eth listat definitiu eth 8 de deseme. E atau, s’era situacion meteorologica ac permet, eth 12 de deseme amiaram a tèrme aguestes pròves d’accès, e vos confirmaram era data prèviaments a trauès dera web.

Aguestes pròves d’accès d’ETEVA son entàs corsi de tecnics esportius en espòrts d’iuèrn, esquí aupin e surf de nhèu. Mès tà deuant, en març de 2024, serà era convocatoria des següentes pròves d’accès as corsi referents a espòrts d’iuèrn, que ath delà d’esquí aupin e surf de nhèu, tanben executam es d’esquí de hons.

Cada viatge que se complisquen era rèsta de requisits d’accès, ac poiràs consultar per aguest ligam, era superacion d’aguesta pròva d’accès ei de besonh entà formalizar era matricula en nòste centre autorizat que sigue qu’aufrisque aguesti ensenhaments.

Aprofita aguest moment entà junher-te a ETEVA e inscriu-te ja as pròves d’accès d’esquí aupin e surf de nhèu. Ara ei eth melhor moment entà iniciar eth tòn camin professionau en tot hèr açò que tant t’agrade. Era formacion en espòrts d’iuèrn ei fonamentau entà poder accedir a lòcs de trabalh coma monitor de classes d’esquí e surf de nhèu, o tecnician esportiu superior en un club.

En aguest ligam pòs descargar era sollicitud d’inscripcion as pròves d’accès as ensenhaments de tecnics esportiu en espòrts d’iuèrn. Aguesta sason d’iuèrn junh-te ara comunitat d’ETEVA e hè dera tua passion era tua profession.